NEW IN | DRÖM FRÅN CHANEL

 

| Väska från Chanel/Vestiaire Collective. | Jeans från Acne Studios. | Loafers från G.H.Bass & Co. |

Jag minns inte riktigt när Chanel kom med sin Coco Cabas Tote, men jag minns att jag ville ha den extremt mycket. Till vardags har jag alltid extremt stora väskor och den här är size Ikea-kasse vilket passar mig utmärkt. Tyvärr: Svindyr. Men skam den som ger sig. Nu har det gått rätt många år sedan den här väskan var aktuell (vi snackar cirka tio år) och nu hittade jag den den till ett jäkla bra pris på Vestiaire för ett tag sedan och slog till. Nu får min stackars Céline Cabas Tote som jobbat varje dag i säkert fem år en välförtjänst vila.

When this bag was new for like ten years ago I wanted it badly but it was way to expensive. Fast forward to this date and I found it to a much more humble price at Vestiaire. Still love it. Score!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..