NEW IN | PERFEKTA JEANSEN (OCH JAG MENAR DET!)

 

| Jeans från Totême. | Topp från Totême. | Trenchcoat från H&M Studio. | Skor från H&M Conscious Exclusive. |

Är det en sak jag vet att Elin kan (och det är många fler saker, hon är duktig på i princip allt) så är det jeans. Hon är ASBRA på jeans. Hon har alltid varit extremt noga med att hitta precis rätt och jag vet inte hur många gånger vi pratat om det, både på STYELBY-redaktionen och utanför. Så när hon gör jeans för sitt märke Totême så vet man ju att det där kommer att vara riktigt bra. Och mycket riktigt. Jag köpte ett par av deras ”Original Denim” i blått – perfektion! Nu känner jag att jag har den perfekta denimuppställningen med svarta jeans från Jeanerica (som jag skrivit om tidigare) och de här, nya perfekta från Totême. Nu ska jag rensa jeansgarderoben, de här två rackarna är typ det enda jag behöver.

My new ”Original Denim” by Totême is perfection defined. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..