OUTFIT | SOMMARENS COMBO

 

| Baddräkt från Filippa K. | Shorts från The Cords. | Bokstavsberlock från Thomas Sabo. |

Här har du en outfit jag kommer att bo i denna sommar: Baddräkt och ett par flotta shorts som inte är tajta utan precis sådär liksom lösa men ändå med en form. Och alltid resår i midjan, klarar inte riktig av linning på sommaren, vill åt den där sportiga känslan. Manchestertyget bidrar också till att det ser lite mer klätt ut än om shortsen hade varit i ett tunnare tyg. Och baddräkt skuren helt rakt över bysten som här, alternativ i ett djupt V, är min grej i sommar. Elegant, chict och lite sport – perfekt.

This will be one of my go-to outfits this summer. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..