NEW IN | BUDGETKAP FÖR SOMMAREN

| Klänning från H&M. |

Två superkap hos H&M just nu – jag har slagit till på båda. Dels en vid, svart klänning (finns även i vitt) som jag kommer att bo i från och med nu. Så fin överdragsklänning på stranden med platta skor – men i tordags hade jag dem till ett par gröna knähöga Dior-stövlar i strutsskinn, och det var inte heller så dumt ska jag säga.

| Skjortklänning från H&M. |

Den här kommer nog inte få följa med ut på krogen, men den kommer vara min bästa kompis hemma och på min semester. Jag kommer nog för det mesta bära den ganska öppen och kanske med en enkel baddräkt under bara.

Two great catches that I will live in from now.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..