WISHLIST | BOLERON ÄR TILLBAKA!

 

 

| Skjorta från Totême. | Bolero från Colville/Matchesfashion.com. | Jeanskjol från H&M. | Väska från Byredo x Off-White. | Skor från Acne Studios. |

Skjorta och svart jeanskjol är en klassiker i min bok, och ballerinorna från Acne vill jag ha otroligt mycket. Otroligt mycket! Med lite sportigare detaljer i form av boleron (kan knappt fatta att jag har med en bolero efter att ha snackat skit om den i evigheter, men lesson learned: ”Never say never”) från mitt nya favoritmärke Colville och drömsamarbetet mellan Byredo och Off-White så blir det något helt annat än den klassiskt, snygga look jag får utan dessa inslag. Skulle inte ha något emot att svassa fram i den här looken idag.

Classics like the updated white shirt and a black denim shirt – but  with sporty but chic additions – make my dream look today.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..