WISHLIST | BRÖSTMEDALJONGEN

| Halsband från Maria Nilsdotter. | Servettring från Skultuna x Maria Nilsdotter. |

I morse dök jag förbi Maria Nilsdotters supercharmiga butik vid Stureplan och kikade på det samarbete hon gör med Skultuna. Ett par nya produkter lanserades nu (en servettring som ser ut som hennes klassiska kloring, hur chict?!) och jag passade även på att kika på den nya smyckesserien ”Aphrodite”. Jag blev otroligt förtjust i det halsband som du ser här ovanför – guld, rubiner och månsten. Och jag hoppas det framgår, men det är alltså ett par bröst som pryder medaljongen. Så jäkla fint. Den här ligger högt, högt upp på min önskelista. Kanske rent utav högst upp.

Maria Nilsdotters medallion with a pair of female breasts is super super beautiful. Would love to wear it with a open shirt this summer and all summers beyond.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..