OUTFIT | KING-FESTEN

| Klänning från Jacquemus/Mytheresa.com. | Väska från Hermès. | Armband från Georg Jensen. | Örhängen från Mango. |

Ifredags smygpremiärade jag den klänning jag ska ha på mig när jag och Columbine ska sitta på ett torg i Florens och dricka vin. Magasinet King hade fest, och det var precis lika trevlig och crowded som förra året. Skillnaden var att förra året kom inte Fredrik Strage och Christoffer Röstlund och hämtade Kristoffer Andersson till hans svensexa i en Supreme-bil. Eftersom de var så coola kan man nästan (men bara nästan) ta det faktum att jag gör en riktigt töntig gammaldags röda mattan-pose med arm i midjan och allt.

| Kristoffer A blir hämtad till sin svensexa. Dog av avundsjuka! |

This Friday I wore my ultimate summer dress for the first time. And I liked it. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..