WORK | NYA NUMRET!

 

 

| Olivia Anakwe i baddräkt från Paco Rabanne. | Foto: Daisy Walker. | Styling: Rosa-Safiah Connell. |

Nya numret – så nöjd jag är! Jag tror faktiskt att vågar säga att det är vårt somrigaste någonsin (och STYLEBY har funnits sen 2001 så det säger inte lite om sommarvibben i detta nummer!), vilket ju passar bra med tanke på det osannolika vädret. Här kan du läsa mer om några av höjdpunkerna – men det finns såklart fler. Jag tycker faktiskt (lite jäv här, jag vet) att det är ett solitt kanonnummer och att du dessutom får en snygg transparent STYLEBY-väska för samma pris är ju en jäkla bra bonus helt enkelt. Sen älskar jag verkligen omslagsbilden på Olivia Anakwe – en av Simon Porte Jacqemus favoritmodeller (förstår minst sagt varför). Bara för att fira det så bjuder jag på en Olivia-bild från FW18-visningen.

| STYLEBYs omslagsmodell Olivia Anakwe för Jacquemus SS18. |

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..