NEW IN | BADKLÄDER

| Storskjorta från H&M. | Biknitopp och underdel från Weekday. | Jeansshorts från Levi’s/Beyond Retro. | Halsband från Maria Nilsdotter. |

Helgens shopping: Badkläder (här har du förresten utvalda baddräkter). En bikini, två baddräkter och en solhatt. Här är en bild från idag då jag bar den vita bikinin med hög underdel som jag gärna bär lite 90-tal uppstickande ur jeansshortsen. Ifall ett bad skulle uppenbara sig (det gjorde det inte, men tog mitt första svenska dopp för sommaren i lördags – dock badade jag ju i Köpenhamn förra helgen) är det lika bra att vara redo.

P.S. Kolla helgens budgetoutfit med den roliga ananasbaddräkten!

I bought a lot of swimwear this weekend – among them this white bikini that I wear like in the 90’s when visible underwear was huge.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..