WEEKEND | HELGENS BILD

| Min son Glenn och jag svärsfightas, jag vann! |

Det finns så många saker jag älskar med den här bilden jag tog i söndags på min bästis Saras gräsmatta. Mest av allt han som ligger där såklart! Men också: a. Att han har tagit över mina chiffongbyxor med kristalltryck från Acne Studios. b. Mina sandaler från Atp Atelier (som min svägerska Elin Krönström har designat) och c. Att Glenn och jag kan dela skjortgarderob nu – den här är en ljuvlig Ganni-skjorta. d. Glenns hår som fick vara blont i en dag – vi blonderade det i lördags, det blev så snyggt! – och igår blev det knallrosa (snyggt det också).

My fave pic från the weekend which a lot of things I love in it – most of all the person that I just took down in a sword fight. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..