BEAUTY | BRYN MAKEOVER

| Kappa från Totême. |  Örhänge från Sophie Bille Brahe. |

Tittar du in här regelbundet så vet du att jag sedan i vintras har funderat en hel del på bryn. Jag har inte tyckt att mina bryn varit så bra, och eftersom de sitter mitt i fejset så är det såklart något som jag varit intresserad av att styra upp. Det resulterade i ett bryn-bootcamp där jag efter en hel del konsulterade av experter (läs: vår skönhetsredaktör Anja vars utmärkta podcast ”Skönhetsredaktionen” du lyssnar på här) och research på nätet gick och köpte en flaska ricinolja för nästan inga pengar på Apoteket. Jag började smörja in brynen varje kväll – och kunde glatt konstatera att det faktiskt gav resultat. Ganska snabbt blev brynen tjockare, hårstrån började växa där jag tidigare plockat dem så mycket att de hade svårt att växa fram igen. Det här har jag hållit på med och inte plockat bort ett hårstrå på evigheter – av den enkla anledningen att jag sedan ville gå till ett riktigt brynexpert för att hen skulle få fixa dem i perfekt form. En dag sitter jag i ett möte på jobbet med en tjej som jobbar här på Bonniers: Emelie. På grund av att hon hade helt perfekta ögonbryn var jag totalt tvungen att avbryta mötet för att få namnet på den som gör hennes bryn (sen kunde vi ha möte igen) och det var: Felicia på Benefit Brow Bar som ligger inne på Sephora här i Stockholm. Jag kastade mig på telefonen och efter att ha fått vänta i några veckor (hon är poppis, vilket jag förstår) så var jag så äntligen där i fredags. Och ut kom jag med de snyggaste ögonbryn jag någonsin haft – det är faktiskt pure magi hur man kan göra om ett par mediokra ögonbryn till ett par fantastiska. Precis rätt form, och genom att färga ljusa hårstrån så har brynen blivit längre och tjockare. Otroligt. 

I did a brow makeover this Friday and I’ve never had such good eyebrows in my life. I’m so glad I did this!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..