BEAUTY | CHOCKFÄRG!

| Skor från Céline/Vestiaire Collective. | Pedikyr av Beauty Bar by Hanna Amanda. |

Semestern börjar skönjas (jobbar denna och nästa vecka) där borta och förberedelserna för London, svenska västkusten, Frankrike och Italien är igång. Jag chockade mig själv med att välja någon slags orange färg när jag gjorde semesterpedikyren, är inte riktigt säker på att jag gillar det. Men jag tror det. Jag är annars väldigt konservativ i fråga om nagelfärg: Blodrött, rouge noir, svart, mörkt lila och ljusgrått är de färger jag vanligtvis använder.Men i de här jäkla pangskorna blir å andra sidan alla färger snygga.

I chocked myself by choosing some kind of orange for my pedicure. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..