NEW IN | SOLHATT

| Jacka från Stella McCartney. | Klänning från Ganni. | Sneakers från Zadig & Voltaire. | Hatt från Arket. |

Är jag den enda som INTE satsat på suprstor stråhat à la Jacquemus den här sommaren? Antagligen. Men ska jag vara ärlig tror jag inte att jag köpt en hatt i hela mitt liv så det var en stor dag i mitt liv när jag klickade hem den här för dryga 500-lappen, vilket jag tycker är rätt mycket pengar för en sådan här vara. Nåja, jag invigde den på midsommarafton i den här eklektiska outfiten (på grund av kallt och detta var den enda jacka jag fått med mig till landet) och är än så länge mycket nöjd med min nya sommaraccessoar. Det ekar lite under den, men det är lite mysigt faktiskt.

Am I the only one not going for the wide brim straw hat à la Jacquemus this summer?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..