NEW IN | HOT IN THE SHADE

 

| Solglasögon från Oscar Magnusson. | Jacka från Stella McCartney. | Armband från Georg Jensen.| 

Utöver budgetglasögonen som jag haffade på Weekday tidigare i våras så har jag inte köpt några nya solglasögon sen jag slog till på mina gamla Saint Laurent för fyra år sedan. Har helt enkelt inte varit sugen på några nya glasögon, har inte hittat de perfekta. Men nu har jag det – Oscar Magnussons ”Gaff” i färgen ”Toga red”. Enormt smickrande, pekar lite uppåt så människor med ovalt ansikte (läs: jag) ser lite piggare ut och dessutom en jättefin färg. Så! Nu kan jag med lugn i själen gå på semester på fredag. Det var detta som saknades för att min semesterfeeling skulle blomma ut. Nu är det fritt fram.

Found! The perfect sunglasses! And they’re Swedish!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..