ESCAPE | VÄRLDENS BÄSTA LONDON-HELG

| Catrin, Pelle, jag och Petter i en repris på förra årets festivalbild. |

Förra året, den första helgen i juli, följde Catrin, jag och Petter med Pelle när han spelade på en festival i Hyde Park, London. I år var hans band The Hives ett av de inbjudna banden när Queens of the Stone Age arrangerade en festival i en annan London-park, Finsbury Park. Eftersom det var så himla kul förra året så tänkte vi ”varför bryta en bra tradition”? Så vi andra flightade över, checkade in på Kettners Townhouse och sen började en jäkla kanonhelg a k a första helgen på min semester.

| Toalettselfie på Isabel’s fina toalett. |


Vi inledde starkt med att gå på Isabel och käka på fredagen. Rekommenderas! Catrin tyckte det kändes som att dinera på Selfrigdges skoavdelning vilket inte är en dålig känsla om du frågar mig.

| The Hives. |

| Catrin i klänning från Saint Laurent, poolslides från Céline och solhatt från Ganni. | Jag i topp från Totême, jeans från Acne Studios och skor från H&M. |

| Petter, Catrin, jag och Axelina på scenen, mäktigt! |

| Josh Homme i Queens of the Stone Age och Nicke i The Hives backstage. |

 

| Skjorta från Totême. |

| Dagen efter festivalen går vi i sedvanlig stil til hela gängets favoritrestaurang, Barrafina, och äter en braklunch. Om du är i London – gå dit! Det går inte att boka, vi går dit en timma innan de öppnar och köar. Helt värt det.

This weekend was magic! We started off at Isabel this Friday, on Saturday we joined The Hives at the festival at Finsbury Park – so much fun! – and ended off with a super lunch at Barrafina on Sunday. Perfect vacay kick off!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..