NEW IN | BADDRÄKT

| Baddräkt från Arket. | Halsband från Maria Nilsdotter. |

Jag vet inte riktigt vad som tog åt mig den här sommaren, men jag har slagit till på inte mindre än fyra (!) baddräkter (en av dem har redan dykt upp här på bloggen) och en bikini. Jag skyller på peppen inför min (för att vara mig) extremt resstinna semester (Frankrike, Italien och Nordnorge utöver svenska Västkusten). Idag var det premiärdopp för en av dem, som klarade testet galant. Den får följa med till Frankrike dit kosan bär härnäst (men ska ha en festkväll i Strömstad först, Chassings klubb Rockmåndag är ett givet besök åtminstone en gång varje sommar, helst fler).  À bientôt!

I have got four (yes, four) new swimsuits and one new bikini this summer. Today I tried one of them – good score!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..