ESCAPE | CÔTE D’AZUR

| Skjorta och scarf från Totême. | Solglasögon från Oscar Magnusson. | Vy över Menton. |

Frankrike på sommaren sviker aldrig. Det kan man ändå vara säker på. Glenn och jag tog en avstickare till östra delen av Franska Rivieran och hälsade på vänner. Så vad packade jag? Naturligtvis en sober resegarderob i basfärger – den Riviera-älskande Greta Garbos Cap d’Ail-garderob – som du läst allt om i STYLEBY som finns ute nu – stod för inspirationen. Alltså: Hyfsat påklätt (så mycket som jag orkade i solgasset) i lyxigare mateiral. Svart (såklart), krispiga vita skjortor, självklart hatt och  något färginslag i form av någon sober pastell. Greta brukade köra en smutsig pistagegrön, jag satsade på en fin blå. Hon skulle natuligtvis ha sportat en kostym, men för mig är detta en klänningssommar så jag körde på det.

| Glenn och jag vid stranden vid Rocquebrune Cap Martin – min favoritstrand. |

| I olivparken i Menton i klänning från Ganni. | Solhatt från Arket. | Skor från H&M. | 

| Christian och Kathrine. |

| Glenn (kaftanen är en gammal Isabel Marant Etoile). |

| Klänning och skor från Cos. | Solglasögon som tidigare. |

Me and my son Glenn went to the French Riviera and visited friends. I sort of channeled Greta Garbo’s Riviera-style, quite sober in black and white and with some careful colouring. I think it’s quite fun to pack after a dresscode.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..