NEW IN | BADROCKEN FRÅN TEKLA

| Badrock från Tekla. | 

När Columbine och jag var i Köpenhamn över helgen för några månader sen så käkade vi middag med stylisten Emelie Johansson, som ju gör en hel del jobb för oss. Precis innan vi träffades hade hon varit och plåtat bilder för det badrocksprojekt hon gjorde med Tekla. Tidigare i somras så kom de ut och du kan läsa en intervju med Emelie om badrockarna som jag gjort. Nu har jag själv lagt vantarna på en blå perfekt badrock lagom till att min semester är slut. Men då jag tillhör dem som använder badrock efter varje dusch så det här blir himla njutbart framöver. Färgen är så fin att jag kanske – som Maria Palm här – bär den på stan också. 

P.S. Tekla samarbetar även med det lilla hotellet Miramar i Portugal – här bjuder jag alltså på ett restips dessutom om det finns lite stålar kvar i semesterkassan.

The stylist Emelie Johansson has made a bathrobe togheter with Tekla – and now I got my own robe at home.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..