NIGHT OUT | SOLFJÄDER PÅ!

| Armband från Georg Jensen. | Armband från Ole Lynggaard Copenhagen. |

Jag åkte till Ibiza med ett gäng kompisar för några år sedan. Det enda jag fick med mig därifrån var den här solfjädern jag köpte innan vi stack till klubböppningen på Space –  och ett superkonstigt knallrosa pannband med hängade fjädrar och pärlor (men det har jag tack och lov förträngt) – hade hört att det var så sjukt varmt där att det kunde vara en bra idé. Solfjäldern låg i väskan hela kvällen medan jag dansade som en madwoman till minimalistisk techno. Men tro mig när jag säger att jag är lycklig över att jag köpte den – och tog med mig den hem – den här sommaren. Har du inte en solfjäder redan, skaffa. Vardagslyxen vet inga gränser.

Bought this in Ibiza and it have somewhat saved me this super hot summer. Get one! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..