NEW IN | SLASHADE JEANS

|Vintagejeans från Levi’s/Beyond Retro. | Top från Stella McCartney. | Pumps från Saint Laurent. |

Det var vår digitala reaktör Elina som sa att jag var tvungen att snacka om de här jeansen på bloggen. Och, ja, jag är väldigt nöjd med dem, dessutom är de ett DIY-projekt. Jag har varit väldigt sugen på lösa, lite större jeans hela sommaren och köpte ett par (se nedan) på Beyond Retro tidigare i sommar som jag är supernöjd med. Men utöver dessa perfekta (hela) så ville jag ha ett par rippade. Så i helgen travade jag iväg till Beyond Retro igen, köpte ett par 559:or (raka ben, relaxed fit och viktigt att de absolut inte sitter åt i midjan men heller inte hänger för långt ner) och satte saxen i dem. Två jack som nästan går rätt långt runt hela benet så att byxan får rätt ”häng” och glipan faktiskt visar ben. Lite inspirerade av ett ett par jeans jag varit lite sugen på från Monse (men som kostar över 7 000 pix), men inte lika extrema. Kapade mina en del också, ville ha avklippt känsla. Sen såklart direkt in i tvättmaskinen så att hålen och benen fransades upp direkt. Klart! Helnöjd med resultatet. Klipp till du också.

My latest DIY project is my ripped jeans that I got exactly as I wanted. 

| Jeans från Levi’s/Beyond Retro. | T-shirt från Ben Gorham x Frame. | Sneakers från Adidas. |

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..