OUTFIT | VECKANS FAVORIT

 

 lplcok
| Jeans från Chloé. | Topp från Cos. | Boots från Topshop. |

Jag tänkte börja med ett nytt fast inslag: Veckans favoritoutfit (bland de jag burit själv). Jag har försökt skärpa mig lite och ta en bild varje dag på det jag har på mig på jobbet, och det har gått otippat bra (har bara hållit ut i två veckor än så länge men ändå). Det här var min favorit från veckan som gått – i måndags dängde jag till med den. Jag gillade dem för att den var enkel men ändå hade något – de där lite lökiga capribyxorna blir ändå rätt kul ihop med höga skor (tar du på dig trista skor dör de direkt). Se resten av veckans outfits på @editorjonnabergh på Instagram.

This was my fave outfit of the week. Simple but still fun. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..