OUTFIT | STYLEBY x WERA-KOLLEKTIONEN!

 

Wera2
| Volymiös stickad tröja från STYLEBYs kollektion med Wera. | Crossbodyväska från STYLEBYs kollektion för Wera. |

Snart, snart, snart är den här … Den kollektion STYLEBYs redaktion skapat tillsammans med Åhléns kvalitetsmärke Wera (här samtalar jag och Åhléns Carin Wester om kollektionen). Jag har ju fått möjligheten att testa provplagg och -accessoarer hela sommaren och vad ska jag säga mer än att jag är så nöjd! De stickade plaggen är underbara, våra accessoarer (vita stövlar, crossbodyväskor i vitt och orange samt en magisk läderscarf som liksom piffar till allt) är spot on, jackorna är supercoola, byxorna perfekta och jag har i princip bott i vår mörkblå superbekväma (och heta!) jumpsuit. Den 6 september kommer du också att kunna köpa något av våra 19 stylesse samtliga plagg och accessoarer här – och nästa vecka kommer nya numret där vi visar upp nästan alla härligheter. Börja längta!

Wera1

| Sportig jacka från STYLEBYs kollektion för Wera. | Stickad tröja från STYLEBYs kollektion för Wera. |

Wera3
| Mörkblå jumpsuit från STYLEBYs kollektion med Wera. | Byxor från STYELBYs kollektion med Wera. |

So close to the STLEBY x Wera drop now!

 

  1. Johanna skriver:

    Så snyggt! Kommer definitivt försöka haffa byxdressen.

    1. Den är så jäkla skön – och sexig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..