WORK | STYLEBY X WERA-PREMIÄR!

 

Wera2

| Mikaela Hållén, Elina Grothén, jag, Carin Wester och Columbine Smille på Åhléns i morse – alla iklädda STYEBY x WERA-kollektionen. |

I dag var det äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN dags för oss att få visa upp den kollektion vi skapat tillsammans med WERA. 7.15 stod vi i givakt utanför Åhléns City  och sen drog vi igång med shopping, presentation och en liten visning av några av de looker som kollektionen innehåller. Fabulöst roligt. När jag stod på scenen och talade om plaggen så kändes det som om jag pratade om mina kompisar. Jag vet att det låter helt bisarrt, men det är sant. Konstigt vilken relation man skapar till ting man varit med om att göra. Imorgon (torsdag) finns alla plaggen på Weras nya uppfräschade butiksytor – samt att klicka hem på Åhléns.se såklart. Här kan du läsa min story om alla plaggen förresten! Sitter i skrivande stund på ett tåg till Göteborg tillsammans med Elina, då vi gör ett liknande festligheter för alla er modesugna göteborgare i morgon bitti. Can’t wait!

Wera1

Wera3

 img 9008

Today we pre launched the STYLEBY x WERA collection at Åhléns City in Stokholm. It was so much fun, I want to do this again! And lucky me – right now I’m on a train to Gothenburg where we will do a launch for all you fashion savvy westcoast people. See you then.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..