I annonssamarbete med AFOUND

OUTFIT | SÅ BÄR JAG JEANS I HÖST

Afound

| Ur en jeansstory jag gjort för Afound. | Foto: Weronika Bela | 

Afound – där du kan hitta drömplagg till ett billigare pris, jag är faktiskt lite kär i hela deras idé  – frågade mig hur jag bär mina jeans i höst. Det är inte en tråkig fråga så att säga! Glatt knåpade jag ihop sex varianter – dubbeldenim i olika tvättar (som bilden ovan illustrerar) är ett av dem. 70-tal som här under är ett annat. Men jag tycker du ska läsa mer om det och se resten av mina tips här! Jag kan avslöja att ett av sätten tror jag inte du tänkt på tidigare … Klicka dig dit, inspireras och shoppa nya jeans!

Afound2

Afound asked me how I style my jeans this fall – so I did a story that you’ll find here!

 

  1. Hej
    Du är så inspirerande! Kul att följa dig Jonna 🙂

    Har mejlat dig och skickat ett pressmeddelande till din kollega Elina. Hade varit så kul med lite respons! Vi är nystartade och så nyfikna på den svenska modemarknaden.

    MVH Linnéa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..