NIGHT OUT | LILLFREDAGSKLUBBEN STRIKES AGAIN

Lf1

Jag har skrivit om Lillfredagsklubben tidigare. I snart tre år har vi regelbundet träffats på en vardag och sedan hängett oss åt god mat, fantastisk dryck och, såklart, varandra! I veckan var det dags igen. Vi åt och drack oss igenom hela (ja, hela!) underbara Eataly – jag åt min egen vikt i italiensk mat igår. Men s-a-t-a-n vilka härliga kvällar det här är. Jag kan verkligen rekommendera att starta något liknande. Här är några av de cirka tusen olika maträtter jag åt igår. Låt avundsjukan komma!

Lf2

This week I met up my friends in the dining club we have called Lillfredagsklubben at Eataly in Stockholm. I had soooo much good food …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..