PARTY | CARTIER PÅ KUNGLIGA OPERAN

Jonna bergh
 | Klänning från Acne Studios. | Stövlar från Balenciaga. |

Det går i hundra knyck just nu, men igår tog jag mig tid att besöka Kungliga Operan (ett av mina favoritställen i Stockholm) för att få möjlighet att se några av Cartiers mest ikoniska smycken. Märket öppnar sin första butik i Skandinavien i november (två dagar efter min födelsedag, e-x-t-r-e-m-t dålig tajming för min önskelista … ) och firade detta med en liten tillställning igår. Smyckena var såklart breathtaking, och en oväntad bonus var att jag hade ett långt och superkul samtal med Hovets florist Claes Carlsson – blommor är fasen roligare att prata om än vad man tror. Favoritsmycket från Cartiers samling? Utan tvekan den mexikanska skådespelerskan Maria Félix krokodil-smycke:

Img 1263

Visited the Cartier launch event in Stockholm yesterday. 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..