NIGT OUT | BÄSTA BORDSDAMERNA

Hm
| Med H&M:s Ann-Sofie Johansson och robotforskaren Danica Kragic. | Jacka från Tom Wood. |

Ja, vad ska jag säga … Sämre bordsdamer kan man ha? Vissa kvällar är bättre än andra? Jag säger båda två. Gårdagens intima middag i H&M:s showroom med anledning av Conscious Exklusive-kollektionen (se den här) – passar på att lista mina favoriter från kollektionen nedan också – blev oerhört trevlig tack vara dessa powerhouses. Ann-Sofie skulle man ju vilja ägna dagar åt att prata med, och Dani är så spännande att jag nu efter två middagar med henne på min vänstra sida är mer nyfiken på henne än någonsin. Kvinnor, alltså! Hur mysiga är vi inte?

Hm 5babdef743d9a

Two female powerhouse sat with me at the table when we celebrated H&M Conscious collection. Dream setting!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..