LOVE | CHLOÉ-JEANSEN JAG ALDRIG SÄLJER

IMG_3544
| Jeans från Chloé. | Armyskjorta från Tiger of Sweden. |

Det är inte varje dag man visar r****n på Internet, men idag är en sådan dag tydligen. Jag tänkte att jag var tvungen att visa jeansen som förmodligen överlevt flest gardrobsrensningar hemma hos mig. Det måste ha varit i slutet av 90-talet eller början av 00-talet när jag köpte de här Chloé-jeansen – det var i alla fall under Stella McCartney-åren (1997-2002) och kan såklart ha varit tidigare – vilket innebär att de nästan är 20 år gamla (det kan rent utav vara det). Än idag tycker jag att de är superfina och jag är glad att jag köpte ett par likadana till i en ljusare tvätt. Det här är den typen av plagg som folk kommer fram till dig på stan och frågar var man köpt dem (alltid lika kul) och jag är glad över att kunna shoppa så hållbart som jag faktiskt gjort genom åren – även om jag kanske kan erkänna att det är få saker som är så gamla som de här jeansen som jag fortfarande använder regelbundet. Gillar också att de är skinny men släpper från vaden och ner, riktigt snyggt. Jag tror det bara är en tidsfåga innan Natacha Ramsay Levi plockar upp den här idén med metallplatta på jeans och återinför dem i Chloés sortiment.

IMG_3550
| Jeans från Chloé. | Boots från Rizzo. |

This Chloé jeans is about 20 years old, but I still love to wear them. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..