OUTFIT | Dresscode-tips!

IMG_3700
| Skjorta från Totême. | Jeans från Jeanerica. | Boots från Topshop. | Skärp från Saint Laurent. | Väst från Beyond Retro. |

Den här västen köpte jag för många år sedan på Beyond Retro på Drottninggatan i Stockholm, och den kostade max 200 kr. Hur jag minns det? Jo, det ska jag berätta – och i och med det ge ett kul tips inför en kommande fest eller middag.
När jag var chefredaktör för magasinet Glamour för många år sedan gav jag var och en av redaktionsmedlemmarna 200 kronor och uppdraget att de skulle köpa något vintage som fick kosta max den summan och som de skulle införliva i de outfits de skulle bära på den redaktionsfest vi skulle ha senare den veckan. Det blev succé. Det var så kul att gissa vad det var som var det nyinköpta retrofyndet – och även se vad alla valt och hur de stylade det. Själv slog jag som sagt till på den här västen som jag minns att jag bar över en cool ärmlös klänning med boots. Kul grej att göra med kompisar som dresscode inför en middag (man kan ju betala själv!) – ett tips bara!

I bought this west a long time ago when we had a dresscode at a party – you should find something vintage for 200 SEK to wear. 

igen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..