NEW IN | JULKLAPPSTIPS

hej
| Sjal från Hope. |

De bästa presenterna är sådant som man liksom kanske inte skulle gå att köpa själv, men som man ändå är superglad över att ha. Något lite onödigt på något sätt. Ett hockeyspel. En Soda Stream. Eller: Den här gigantiska scarfen från Hope med texen ”I want to believe”. Är inte det den perfekta julklappen, så säg? Fin hemma att kura ihop sig under, cool på stan över en jacka, grym att ha picknick på i sommar och bästa kompisen på flyget när du fryser. Snygg hemma som dekoration också har det visat sig!

The perfect gift to somebody you love for Christmas. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..