NEW IN | Fish n’ Chic

fish
| Fiskslippers köpta på Ebay. | Lackbyxor från H&M. |

STYLEBY ger alltid bra idéer – även till mig som är chefredaktör! I varje nummer hittar jag massor av bra tips och inspiration som jag använder i mitt liv. En grej jag plockat upp från vårt nya nummer – ute nu! – kommer från stilreportaget med stylisten och designern Selam Fessahaye som hade ett par fiskslippers på en bild. Selam hade plockat upp dessa från en markand i Thailand, och när jag såg den här bilden kastade jag mig över Ebay och hittade ett par till mig. Igår dök de upp! Så nöjd!

IMG_4207

| Ur reportaget med Selam Fessahaye i nya STYLEBY, ute nu! |

I got so inspired by the story about Selam Fessahaye in the new issue I wanted to buy fish slippers – they arrived yesterday! Very pleased.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..