BEAUTY | Foundation i EXAKT min hudton

IMG_4490
| Min specialgjorda foundation Le Teint Particuler Custom Made Foundation. |

Jag har gjort något som varit det roligaste på länge i beautyväg: Skapat en foundation som är skapad efter min hudton. Jag, som alltid hamnar lite fel (känns det som i alla fall) i fråga om att hitta rätt med just foundation kunde ju inte blir mer pepp på en produkt. Just nu finns den här tjänsten hos LancômeNK i Stockholm (den närmaste efter det finns i Berlin), och det tar bara 20 minuter från det att du scannar din hud tills att du har produkten (som du själv får döpa – hur kul?) i din hand och det kostar 921 kr (38 ml). Då får du välja täckningsgrad (jag tog full), återfuktning och finish (jag tog glow) också. Efter att ha scannat ditt ansikte på tre punkter så skapas och blandas produkten medan du tittar på – jättekul! Resultatet blev superbra och flaskan är fin. Årets julklapp till mig själv är alltså i och med detta lilla underverk fixad!

lanc
| Tröja från Totême. | Kjol från Louis Vuitton. | Boots från Acne Studios. | Örhängen från Christian Dior. | Kappa från Acne Studios. |

  1. Mimmi skriver:

    Men HELT MAGISKT JU!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..