NEW IN | Levi’s högsta modell någonsin!

hej
| Levi’s jeans i modellen ”Ribcage”. |Topp från Deitas. | Bälte från Sand Copenhagen. | Boots från Rizzo. |

Mitt jobb har vissa fördelar, liksom de flesta jobb har. Ibland kan jag få möjlighet att testa produkter som ännu inte kommit ut – de här jeansen är ett exempel på det. Jag, liksom många andra, är ju mer sugen på jeans md hög midja än någonting annat i jeansväg och när jag fick nys om att Levi’s ska lansera en ny modell med den högsta midjan någonsin (30,8 cm) för märket så skred jag till verket med att försöka få testa ett par innan de kommer ut i början av nästa år (de ska lanseras stort i februari). Jag har burit dem hela helgen nu och är helt jäkla såld. De är helt perfekta. Mycket riktigt väldigt höga i midjan och har dessutom en rak byxa som har precis den där avslappnade silhuetten jag är ute efter. Väldigt smickrande, bekväma och coola. Börja längta!

Levi’s new style ”Ribcage” is my denim of choice! Super high rise and perfect legs. Will be in stores in February next year. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..