NEW IN | Dubbelmåne

smyck
| Måne med pärla från Maria Nilsdotter. | Minimåne från Stone Paris. | Monogramerad t-shirt från Prada x Mytheresa.com. | Kavaj från Stadsmissionen. |

Det finns en litet stycke i Siri Hustvedts bok ”Sommaren utan män” som jag älskar och som har med en måne att göra. För mig har månen kommit att representera en stark, fri kvinna efter att ha läst den (och kanske även efter att ha läst om Karen Blixen som ansåg sig vara en månkvinna). Jag går nu in i en ganska omtumlande jobbperiod så jag kände att jag behövde stärka upp mig, och använder mina smycken för att få extra pepp. Månen med pärlan är en nyhet från Maria Nilsotter, och minimånen har jag burit på samma ställe i flera år nu – jag tar aldrig av mig den.

I go into a hectic phase at work and I needed some extra strength – so I carry two moons in my ear. For me, the moon represent a strong, free woman. 

 1. åsa skriver:

  Hej!

  Du borde rens upp bland dina bloggare ingen av dom uppdaterar speciellt oft och ingen av dom är speciellt intressanta. Ni är ett bra magasin skaffa dig en mognare bloggare som uppdaterar och är lite mer individuell eller vad jag ska säga. Alla bloggare som håller på nu är så extremt lika ingen sticker ut.

  mvh

  åsa

 2. It’s going to be finish of mine day, but before ending I am reading this
  impressive post to increase my experience.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..