WORK | ETT JOBB TILL!

Screen Shot 2019-01-03 at 10.57.25
| Topp från STYLEBY x Wera. | Jeans från Jeanerica. | Klocka från Cartier. | Foto: Angelina Bergenwall. |

Gott nytt 2019! Jag kickar igång det nya året med att gå till ett nytt jobb (jag har kvar mitt STYLEBY-jobb vill jag förtydliga): Från och med nu är jag även chefredaktör för Damernas Värld! Jag är mycket ödmjuk inför uppgiften att driva två modemagasin och det kommer verkligen att bli en uppgift att bita i. Men … Jag har aldrig haft dåligt självförtroende och tänker inte börja med det nu, så jag är ganska säker på att det kommer att vara nyttigt, kul och givande. Så idag var min första dag på jobbet – eller jobben då – och jag har använd den för att färdigställa några STYLEBY-relaterade saker och dra upp riktlinjer för DV anno 2019. Det blir ett spännande år det här. Håll tummarna för mig, plz. 

I got a new job (besides STYLEBY): I am the Editor-in-Chief of Damernas Värld from now on!

 1. Barbara skriver:

  Hej! Hinner du inte blogga mer? Jag vill bara säga att jag uppskattar din blogg jättemycket -alla inlägg, både de korta och de längre. Älskar dina tips, de är oerhört inspirerande och uppfriskande. Om du inte hinner mer, så tack för allt hittills. Men jag hoppas så klart ändå att du fortsätter… för du är saknad <3

 2. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else experiencing problems with your site.
  It appears like some of the text within your content are running
  off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if
  this is happening to them too? This might be a issue with my browser because
  I’ve had this happen before. Appreciate it

 3. Susan skriver:

  Congrats again! You can do it!

 4. Sandra skriver:

  GRATTIS! Du kommer göra ett grymt jobb!

 5. Anna skriver:

  Grattis! Och stort lycka till! Ser framemot att se hur DV utvecklas med dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..