Green with envy….

Celine aw17 green blanket runway

Green blankets from Celine Fall / Winter 17 runway show.

 

Hur fina är inte dessa filtar från Celine’s Höst / Vinter kollektion!? Älskar dom! Så snyggt att vira in sig i denna under de kalla vinter dagrarna, som en super chic ”bag lady”. Eller varför inte ha den hemma i soffan eller på sängen. Det är vad jag kallar att sätta guld kant på vardagen!

How nice are these blankets from Celine Fall / Winter 17!? I just love them! Just imagine how nice to wrap yourself in one of these on a really cold winter’s day, like a chic ”bag lady”. Or why not have it at home in the sofa or on the bed. That’s what I call everyday luxury!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..