Shop til you drop…

The store soho house shopping berlin

The Store at the Soho House in Berlin. Shoes and bag from Balenciaga

 

Ett ställe man inte får missa i när man är i Berlin är butiken The Store som finns inne på Soho House. Här finns ett handplockat utbud av både dam och herr men även tidningar, böcker, vinyl skivor och lite annat små plock. Gillar man Balenciaga, Vetements, Loewe, Raf Simons, Comme Des Garcons, Jacquemus blandat med mindre designers då är det absolut hit du ska ta dig. Och när du är här varför inte ta en lunch eller kaffe på café ytan som finns i butiken. 

 

One place you can’t miss when you are in Berlin is the shop, The Store, that’s located in the Soho House. It’s a multi-brand store with a hand-picked selection of both women and menswear, but also magazines, books, vinyl and other knick-knacks. If you like Balenciaga, Vetements, Loewe,  Comme Des Garcons, Jacquemus mixed with smaller brands, this is a must for you. While you are here, why not grab some lunch or a coffee in their in-store cafe?!

Shopping The store soho house brrlin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..