with a little help from my friend…

Glossier balm dotcom Haloscope Perfecting Skin Tint Stretch Concealer Lip Gloss Generation G
Glossier: Balm dotcom, Haloscope, Perfecting Skin Tint, Stretch Concealer, Lip Gloss and Generation G

När det gäller make up så är jag en person som föredrar en väldigt naturlig look. Less is more helt enkelt. Men ibland behöver man ändå lite produkter för att få till en snygg ”No make up make up look”.
Dessa från Glossier är några som blivigt en stapel för mig!
Älskar att bära dessa produkter ihop, deras Perfecting Skin Tint och Stretch Concealer går absolut hand i hand, och tillsätter man deras Haloscope uppe på det så är man hemma! Även läpp produkterna gillar jag att ha ihop, börja med Balm Dotcome sedan Generation G i Cake och toppa med lite Lip Gloss.
Så snyggt!

 

When it come to make up I’m definitely the type that prefer a very natural beauty look. Less is more for sure. But sometimes you still need a little help to get that ” No make up make up look”.
These products from Glossier has become a staple for me! Love to wear these products together, Perfecting Skin Tint and Stretch Concealer goes hand in hand, then add some Haloscope on top of that for a dewy finish! I also love wearing these lip products together, start with some Balm Dotcome in coconut then add some Generation G in Cake then top with some Lip Gloss.
So nice!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..