love bite(s)…

Bite ss18
Photo’s from Bite’s Spring / Summer 18 presentation.

 

Mode veckorna är igång och nu på onsdag är det Stockholms tur. Men redan igår bjöd mode kollektivet Bite Studios in för att visa sin Vår / Sommar 18 kollektion. Bite är som sagt ett kollektiv av kreativa människor från olika delar av branchen som gått samman för att skapa mode som gör skillnad. Kläderna är producerade i London där alla inblandade har rättvis lön och schyssta villkor. Dom vill skapa mode som är både relevant men också hållbart och etiskt producerat.
Här har ni lite bilder från kollektionen. Otroligt fina silhuetter och färgskalan är helt i min smak! Jag dör lite för denna blå nyansen!

 

Fashion week season is here and it’s Stockholm’s turn. Yesterday fashion collective Bite Studios showed there Spring / Summer 18 collection. Bite is a fashion collective of creative people from different part of the business that’s come together to create fashion that makes a difference. It’s produced in London and is 100% sustainable and ethically produced, with all involved working on a fair living wage. Here are some photos from the collection. Fantastic silhouettes and the colour palette is great! And I love love love that amazing shade of blue!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..