Put on my best sunday dress and i walk straight into this mess of mine…

Longsleeve dress celine marni sies marjan loewe

Longsleeve dresses from Loewe, Sies Marjan, Celine, Marni and The Row 

 

Jag är ingen ”klännings tjej”. Tycker det är jätte svårt att hitta en jag verkligen gillar. Älskar den klassisk 90-tals slipen men denna höst är jag super sugen på en längre klänning med långa armar. Här är några jag tycker ser lovande ut!

 

I’m not a ”dress girl”. To be honest I find it extremely hard to find a style I really like. I mean I love the classic 90’s slip but this Fall I’m craving a longer one with long sleeves! Here’s are a few I think look very promising!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..