Love is all, all my soul. You’re my Playground Love…

sofia coppola
One of my personal heroes are for sure Sofia Coppola!

 

En av mina absolut största förebilder är film regissör och stil ikon Sofia Coppola! Jag älskar hennes filmer! Jag älskar hennes skrivande! Jag älskar musiken hon använder i sina filmer! Jag älskar hennes stil! Jag älskar hennes väska för Louis Vuitton! Jag älskar henne helt enkelt! Så ni kan ju fatta hur pirrig jag kännde mig när jag hamnade på bordet bredvid henne inne på en av mina favo restauranger i new York – Bar Pitti! Och jag kan säga hon är precis lika snygg och skön som man tror att hon är!

 

One of my absolute biggest roll models is movie director and style icon Sofia Coppola! I love her movies! I love her writing! I love the music she uses in her movies! I love her style! I love her bag for Louis Vuitton! I just love her! So you can understand how excited I was when I ended up at the table next to her at one of my favorite restaurants in New York – Bar Pitti! And she is as gorgeous and cool as I had her in my mind!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..