This is how life strikes This is what it feels like…

New York gigs frida sundemo arcade fire depeche mode warpaint

Depeche Mode, Arcade Fire and Frida Sundemo

 

Var det Fashion Week i New York eller var det Music Week??? Båda i detta fallet! Och jag klagar inte för musik är ett lika stort intresse för mig som mode! Min man var med mig i NYC är själv musiker, så för honom var det självklart att vi skulle försöka klämma in minst en spelning. Men det blev mer än så! Startade med att se Depeche Mode och WarpaintMadison Square Garden. Tyvärr fick jag ingen bild på Warpaint men jag verkligen älskar dom! På väg ut ser vi att Arcade Fire skulle spela bara dagen efter! Andy fixade biljetter och jag måste bara säga får ni möjligheten att se dom gör det! Något av det bästa jag sett! Sist men absolut inte minst har vi super coola och snygga Frida Sundemo! Frida hade en liten akustisk spelning på uber coola Ludlow House. Och jag är så glad att jag inte missade detta! Det var magiskt! Om ni inte har lyssnat på Frida innan så gör det! Nästa stjärnskott från Sverige om jag får gissa!

 

Was it Fashion Week or Music Week??? In this case both! And I’m not complaining as I love music as much as I love fashion! My husband, who’s a musician himself, was with me in NYC, and for him it was a given to try and squeeze in at least one gig… but we got more than that! Started off with Depeche Mode and Warpaint at Madison Square Garden. Sadly I didn’t get any photos of Warpaint, but I really love them! On our way out I saw that Arcade Fire was playing the next day! Andy got tickets and I have to say, if you get a chance to see them live, take it! – one of the best gigs I’ve been to! Last but certainly not least, we saw Frida Sundemo! Frida did a small acoustic gig at the uber coolFrida before, DO! Next big thing from Sweden if you ask me!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..