where the streets have no name… part 2

natasha goldenberg susie lau celine map coat

Natasha Goldenberg and Susie Lau in Paris

 

Jag fortsätter med lite street style från Paris. Detta är så bra! Super outfits om ni frågar mig! Den tunna silkes rocken i kart tryck! Läder hodden! Den super stora och nästan lite klumpiga väskan! Detta får betyg 5/5 från mig! Allt från Céline.

 

I’m continuing with some more street style from Paris. This is so good! Super outfits if you ask me! The thin silk coat in map print! The leather hood! The big almost a bit awkward bag! This gets 5/5 from me! All from Céline.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..