One of these days these boots are gonna walk all over you…

nyinköppta celine boots pants gabriela hearst nina bag
Céline boots and Gabriela Hearst bag

 

Jag fullkomligt älskar mina nyinköpta boots från Céline! Dom är snygga till allt och dom är sköna! Underbar kombo som ju inte alltid går hand i hand… Älskar att köra dom till kostym. Dom adderar en kaxig twist jag verkligen gillar!

 

I’m completely in love with my newly purchased boots from Céline! They look amazing AND they are comfy! Amazing combo that not always go hand in hand… Love to wear them with a suit. They really add a cocky twist I like!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..