Shaping me up for the big time, baby, Get dressed for success…

jag älskar en snygg kostym
Evangelie Smyrniotaki, Gilda Ambrosio and Gaia Repossi

 

Jag älskar en snygg kostym! Och just nu är jag inne i en fas när jag använder kostym typ hela tiden! Jag har tre jag varvar mellen, en svart och en grå från Céline och en navy från Dries Van Noten. Allra helst använder jag dem till mina boots med klack från Céline eller mina boots med silver tå från Calvin Klein. Här över har ni tre kvinnor som verkligen vet hur man stylar en kostym 2017!

 

I love a good suit! Right now I’m in a phase when I wear suits pretty much all the time! I have three that I’m swapping between – a black one and a grey one from Céline and a navy from Dries Van Noten. I like wearing them with my high heeled boots from Céline or my silver toe ones from Calvin Klein. Here above are three women that really knows how to style a suit 2017!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..