See, I’d have all the money in the world, if I was a wealthy girl…

Céline resort 18 eller pre spring
Céline

 

Céline resort 18 eller pre spring 18 som man också kan kalla det har landat på Vogue! Och som ett stort Céline och Phoebe Philo fan så är jag inte besviken! Philo vet alltid vad jag vill ha innan jag själv vet det! Pre kollektionerna är alltid mer kommersiell än var runway showen är och även om jag i princip alltid föredrar runway kollektionen så är det alltid kul när pre landar i butiken!

 

Céline resort 18 or pre spring 18 as you also can call it has landed on Vogue! And as a big Céline and Phoebe Philo fan I’m not disappointed! Philo always knows what I want to wear before I do! The pre collections are always a bit more commercial than the runway, and even if I almost always prefer the runway collection its always fun when pre hits the stores!

  1. great stuff 😛 really liked this post, i’m going to read a little more on your site soon after i am done with my work! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..