Se de mäktiga moln, vilkas fjärran höga toppar…

Idag släpper Sara Menke sin debut singel Moln
Menke last night in an amazing vintage dress in raw silk.

 

Idag släpper svenska Sara Menke sin debut singel! I Moln har Menke tonsatt dikten Moln av Karin Boye, och hon gör det så bra! Det är både vackert och mörkt på samma gång. Jag hade det stora nöjet att se henne framföra Moln igår kväll på Bonnier Konsthall i Stockholm. Är så glad jag kunde gå för det var verkligen så fint. Det gick verkligen in och jag såg till och med en kvinna gråta. Ser fram emot att höra resten av Menkes debut- EP som hon jobbar med just nu.

 

Swedish artist Sara Menke is releasing her debut single today! In Moln, Menke puts music to a poem from Swedish poet Karin Boye, and she does it so well! It’s both beautiful and dark at the same time. I had the pleasure to see her perform it last night at Bonnier Konsthall in Stockholm. I’m so glad I could go cos it was so beautiful! It really hit you, if you know what I mean… I even saw one woman cry. I look forward to hearing more from Menke!

  1. Linda skriver:

    Så vacker låt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..