Velvet goldmine, you stroke me like the rain…

spenderade dagen i Stockholm
Red Velvet from The Vampires Wife

 

Spenderade dagen i Stockholm i torsdags. Var uppe för lite roliga möten plus att jag såg Menke spela sin singel ‘Moln’ på kvällen. Alltid trevligt att vara i Stockholm och så kul att kunna titta förbi redaktionen för att träffa mina härliga kollegor på STYLEBY. Hade med mig min nya älskling, den vinröda sammets väskan från The Vampires Wife. Love!

 

I spent the day in Stockholm on Thursday. Was up for some fun meetings plus I went to see Menke play her single, ‘Moln’. Always nice being in Stockholm and great to be able to pop by the office to see my amazing colleagues at STYLEBY. Had my new baby with me, this burgundy velvet bag from The Vampires Wife. Love!

  1. Mimmi skriver:

    Åh så fin!!!

  2. Linda skriver:

    Fantastisk snygg väska, vill ha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..