All the pictures had All been washed in black…

Ibland är det dom enklaste outfits man gillar att använda mest!.jpeg

Céline outfit

 

Ibland är det dom enklaste outfits man gillar att använda mest! Som denna jag hade på mig i veckan. Svarta byxor, tvättad svart jacka och med vita boots. Så enkelt men med en twist när man stylar det med en nätpåse. Allt från Céline utom solglasögon som är Le Specs.

 

Sometimes its the simple outfits one uses the most. Like this one i wore the other week. Black pants, a washed black jacket and white boots. So simple but with a twist when you style it with a netbag. All from Céline and sunglasses from Le Specs.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..