Let’s hear it for New York, New York, New York… part 4

Ännu en NYFW outfit!

The devil wears Prada…

Ännu en NYFW outfit! Desssa bilderna är tagna på väg till Zadig and Voltaire och på väg från 3.1 Phillip Lim! Som ni vet om ni läser bloggen så älskar jag att bära kostym! Och tycker det blev en bra mix när jag satte till min gamla Prada (fejk) päls och mina nya Céline sneakers!
Väska, sneakers, byxor, top och solglasögon – Céline, Kavaj – Wardrobe NYC och Päls – Prada.

 

Another NYFW outfit! These photos are taken on my way to the Zadig and Voltaire show and on my way from the 3.1 Phillip Lim show! If you read the blog you know how much I love wearing a suit! I really like the balance in this outfit, with the suit, my old (fake) Prada fur and my new Céline sneakers!
Bag, sneakers, pants, top and sunglasses –Wardrobe NYC and Fur – Prada.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..